Kurs engleskog jezika za posadu na kruzeru

kurs-engleskog-jezika-za-posadu-na-kruzeru

Engleski za posadu na kruzeru je intenzivan kurs engleskog jezika prilagođen potrebama budućih radnika na rečnim i prekookeanskim brodovima.

Nastava je podredjena pripremi za polaganje Marlins testa i vrši se uz sav potreban nastavni materijal. Bazirana je na savladavanju vokabulara potrebnog za pojedine pozicije na rečnim i prekookeanskim kruzerima. Kako biste se što bolje spremili za polaganje testa polaznici će koristiti Marlins udžbenik.

Pojedine teme koje će se prelaziti na kursu:

  • oblačenje i održavajanje uniforme
  • opšte informacije o kruzerima i razlikama između rečnih i prekookeanskih
  • bar (vrste posuđa, čaša, opreme u baru, uzimanje narudžbina) restoran (nameštaj, posuđe, načini serviranja, vrste hrane i pića, itd.)
  • housekeeping (nameštaj u sobi i kupatilu, načini čišćenja prostorija i nameštaja, vrste apartmana, itd.)
  • lična higijena i sigurnosni propisi

Želeći da našim čitaocima obezbedimo povoljnu i kvalitetnu pripremu za polaganje Marlins testa uspostavili smo uspešnu saradnju sa renomiranom školom stranih jezika “Đuro Salaj”. Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 30% odn. uštedu u iznosu od 6428 din. Kao dodatnu pogodnost želeli bi da istaknemo mogućnost plaćanja kursa na 3 mesečne rate.

Đuro Salaj jedna je od retkih škola koja se može pohvaliti stoprocentnom prolaznošću obučenih kandidata. Ono po čemu se sigurno razlikuju od ostalih jeste kvalitet, savremena metodologija i više decenijsko iskustvo u podučavanju znanja engleskog jezika.

post-addvantage-web-banner

Nalaze se u samom centru grada, na atraktivnoj, veoma prometnoj lokaciji na Slaviji, u Nemanjinoj ulici br. 28.