English writing skills – besplatan dvodnevni kurs u školi stranih jezika Đuro Salaj

besplatan-kurs-english-writting

Kao škola sa dugogodišnjom tradicijom u držanju nastave stranih jezika, znamo da je u današnje vreme neophodno dobro vladati engleskim jezikom. Povodom predstojećih praznika za vas smo pripremili besplatan dvodnevni kurs poslovne korespondencije na engleskom jeziku koji će vam omogućiti vođenje kvlitetne komunikacije sa klijentima i poslovinim partnerima.

Pohađanjem ovog kursa polaznici će savladati osnovnu korespondenciju na engleskom jeziku, standardne forme u pisanju, pripremiti se kako da komuniciraju sa strankama, a naučiće i osnovne pojmove poslovne komunikacije i time znatno proširiti svoj vokabular.

Kurs je namenjen zaposlenim ljudima, ali i svima vama koji u skorijoj budućnosti imate nameru da pronađete posao u nekoj od domaćih ili stranih firmi.

Teme koje će se obrađivati na kursu su:

– Veštine pisanja kroz različite standardne forme kao što su pisma/e-mailovi, izveštaji i beleške

– Proces pisanja koji će vam pomoći da:

1) Postavite ciljeve i prikupite sve informacije
2) sastavite jasan tekst koji je razumljiv za onog ko ga čita
3) odaberete stil, ton i jezički vokabular
4) sa lakoćom napišete nacrt
5) brzo pregledate i iskontrolišete napisan tekst
6) unapredite konačnu verziju.

Kurs se održava u renomiranoj školi stranih jezika “Đuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru Beograda, u Nemanjinoj ulici br. 28. Predviđeno trajanje kursa je dva dana (20.1.2018 – 21.1.2018). Tempo rada je 2 sata dnevno (od 12h do 14:15h) sa pauzom od 15 minuta.