Dobro došli u gimnaziju ”Stefan Nemanja’’!

gimnazija-stefan-nemanja-baner1

Misija Škole je da obezbedi ambijent u kome će prave vrednosti, dostojanstvo i sposobnosti biti prepoznate, i na adekvatan način negovane i nagrađivane. Želimo da obezbedimo obrazovanje koja osposobljava naše učenike da zajedno sa svojim vršnjacima upotrebe sve potencijale, akademske, kreativne i socijalne i budu spremni za savremene izazove današnjice. Namera nam je da uz naš rad, pomoć i podršku postanu odgovorni građani i doprinose dobrobiti društva kao celine u savremenom svetu. Naša misija je takođe da osposobimo učenike stručnim znanjima i negujemo njihove talente.

Škola raspolaže i modernim sredstvima za rad koja nastavu čine dinamičnijom, a kod učenika izazivaju veću motivisanost i želju za novim saznanjima. Sve što radimo je za dobrobit mladih ljudi kako bismo im pomogli da se na najbolji mogući način snađu i pronađu u svetu, tako što će objediniti i uskladiti svoje želje i potencijale, biti sigurni u sebe i oslobođeni strahova pred neizvesnom budućnošću.

Gimnazija Stefan Nemanja je prva privatna filološka gimnazija sa dugom tradicijom. Škola je sa radom počela 2007. godine i deo je poslovng sistema ”Đuro Salaj”. Nalazi se u samom srcu grada a brojne generacije koje su prošle kroz njene hodnike pokazuju da je ovo škola koju učenici vole.

Misija naše škole je da omogući ambijent u kome će učenici razvijati pozitivan stav prema učenju i znanju. Znanje je moć i ono je osnova na kojoj se ceo svet temelji i usavršava. Koliko danas ulažemo u obrazovanje, toliko ćemo sutra biti cenjeni i uspešni.

Želimo da naši učenici pored formalnog obrazovanja, razvijaju ljubav prema stranim jezicima, umetnosti i kreativnom izražavanju. Takođe, škola je kao i porodica, mesto gde se najtemeljnije usvajaju ljudske vrednosti i razvijaju osnovne životne veštine. Najvažnije u samom procesu učenja, je naučiti đake KAKO DA UČE i kako da u praksi primene naučena znanja.

Dosadašnja praksa i iskustvo pokazuju da naši učenici sa velikom lakoćom upisuju željene fakultete i postižu zavidne rezultate na svim visokoškolskim ustanovama. Upravo ovi rezultati su pokazatelji naše predanosti i truda da učenicima na što bolje načine približimo znanja iz različiti oblasti i učinimo ih primenljivim u svim životnim situacijama. Kako bi pomogli našim đacima da se što uspešnije pripreme za polaganje prijemnog ispita, u završnoj godini školovanja, organizujemo pripremnu nastavu za upis na željeni fakultet.

Škola radi po programima koje je propisalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Diplome naše škole su priznate i u rangu su diploma koje su stečene u državnim školama. Rešenjem Ministarstva prosvete br: 022-05-00062-2007-03 od 21.09.2007. godine, Škola je dobila verifikaciju za ostvarivanje nastavnog plana i programa za FILOLOŠKI SMER.

Rešenjem Ministarstva prosvete br: 022-05-00062/2007-03 od 14.09.2010. godine, Škola je dobila verifikaciju za ostvarivanje nastavnog plana i programa za OPŠTI, DRUŠTVENO-JEZIČKI i PRIRODNO-MATEMATIČKI SMER.

Upis u školsku 2017/18. godinu je počeo. Dođite da se uverite zašto naši đaci dolaze u školu sa osmehom na licu!

Želeći da našim čitaocima obezbedimo povoljno i kvalitetno obrazovanje uspostavili smo uspešnu saradnju sa renomiranom gimnazijom„Stefan Nemanja“ . Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 20% u slučaju da upisani program plate na rate i 25% u slučaju da celokupni iznos plate odjednom.

Za sva eventualna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na 063/376046