Kembridž ispiti i sertifikati

kembridz sertifikati engleskog jezika

Bilo da aplicirate za posao ili mesto na univerzitetu u inostranstvu, studentsku vizu ili radno mesto koje podrazumeva engleski jezik u Srbiji, Cambridge English ispit Vam može pomoći da ostvarite vaše akademske i profesionalne ciljeve.

Sigurni smo da ste već baš sve bitne informacije o ovom međunarodnom ispitu čuli, kao i to koliko vam novih opcija otvara u Vašem profesionalnom i akademskom životu. O ovom veoma popularnom ispitu se danas dosta govori, jer je zaista isplativa investicija koja ruši granične i jezičke barijere u poslovnom i akademskom okruženju. Jedan od razloga popularnosti i sve većeg interesovanja omladine je i to što za razliku od drugih međunarodno priznatih sertifikata nema rok trajanja i važi doživotno (ne treba izlaziti iznova i iznova na ispit).

Dakle, pored tečnog govorenja engleskog jezika, mogućnosti nesmetanog sporazumevanja, zaposlenja i studiranja, ovaj sertifikat vam nudi i brojne mogućnosti, a da pritom ne morate da razmišljate o obnavljanju sertifikata kroz određeno vreme.

Škola stranih jezika Djuro Salaj se vrlo ozbiljno posvetila pripremnoj nastavi i ona zauzima vrlo važno mesto u njihovoj školi. Nastavni kadar kome je poverena ova nastava čini sastav koji je sa njima od samih početaka, te samim tim ima dugogogišnje iskustvo u držanju časova pripreme Cambridge ispita. Nastavni materijal se svake godine prilagođava međunarodnom Cambridge programu, a prolaznost njihovih učenika, kako mlađih tako i starijih, na ispitu koji se organizuje nekoliko puta godišnje je stopostotna.

Kembridz ispiti i nivoi

Postoje više nivoa znanja koja Kembridž sertifikati obuhvataju a glavni su:

  1. FCE (First Certificate of English)
  2. CAE (Certificate of Advanced English) i
  3. CPE (Certificate of Proficiency in English)

Ovi nivoi se, naravno, razlikuju po svojoj težini i kompleksnosti, odnosno, po obimu poznavanja, kako pisanog tako i usmenog engleskog jezika. Prema tome, oni koji poseduju sertifikat prvog stepena će imati sposobnost tečne i dinamične konverzacije o opštim temama na ovom jeziku, na drugom stepenu će odlično vladati ovim jezikom, dok će oni koji budu na nivou CPE biti u mogućnosti da suvereno vladaju engleskim jezikom na višim nivoima akademske i stručne komunikacije.

Cambridge sertifikati

Kembridž sertifikati Vam omogućavaju kako nesmetanu komunikaciju na engleskom jeziku u profesionalnim i akademskim krugovima u društvu, tako i rad na engleskom, kao i studiranje na ovom jeziku (osnovne studije, master ili doktorske). Sa znanjem engleskog jezika, koje je CPE sertifikatom maksimalno približeno znanju izvornog govornika, otvorene su vam brojne mogućnosti, kako u zemlji tako i u inostranstvu za studiranje ili posao.

Brojne pogodnosti

Što se tiče administrativnih aspekata polaganja ispita, koji su neretko i najnaporniji svim polaznicima, rešeni su da Vam i na taj način izađu u susret i da po istoj ceni završe sve umesto vas u Britanskom Savetu. Prijava ispita, papirologija i sve slično je njihova briga.

Pored toga želeli bi još da istaknemo da prijavom putem našeg sajta za bilo koji kembridž kurs ostvarujete popust od 30% u njihovoj školi. Pozivamo vas da iskoristite priliku i izvršite prijavu željenog kursa do kraja tekućeg meseca. Rezervišete svoje mesto na vreme!

Kurs Broj
časova
Cena
kursa
Cena
sa 30%
popusta
Ušteda Broj
rata
Online Prijava
Priprema za FCE ispit 80 54000 din 37800din 16200 din 5 Prijavite se
Priprema za CAE ispit 80 54000 din 37800 din 16200 din 5 Prijavite se
Priprema za CPE ispit 80 54000 din 37800 din 16200 din 5 Prijavite se
Napomena: Popust se odobrava samo u slučaju online prijave putem sajta EngleskiJezik.Net! Plaćanje se isključivo vrši u školi u dinarskoj protivrednosti, prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Sve kurseve možete platiti u celosti ili na rate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *