Konverzacijski kursevi engleskog jezika

Upis do 01.08.2020. godine po promotivnoj ceni od 7000 din!

konverzacijski-kurs-engleskog-jezika

Posedujete početni nivo znanja engleskog jezika, ali se ne osećate dovoljno sigurno u komunikaciji? Mi Vam možemo pomoći!

Škola stranih jezika Đuro Salaj upravo za Vas organizuje specijalne konverzacijske kurseve po povoljnoj ceni.

Konverzacijski kursevi engleskog jezika osmišljeni su u cilju poboljšanja sposobnosti komunikacije polaznika, kako u svakodnevnoj, neformalnoj komunikaciji, tako i u poslovnom okruženju.

Program nastave podrazumeva pretežno konverzaciju u okviru dijaloga kao i izlaganja na određenu temu. Na interaktivnim časovima naš stručni kadar će Vam pomoći da svoje znanje unapredite, kao i da steknete sigurnost u konverzaciji.

Nastava se odvija u grupama sa malim brojem polaznka, u kojima profesor podstiče diskusije na određene teme koje su aktuelne, zanimljive i prilagođene polaznicima, što omogućava poboljšanje komunikacije na engleskom jeziku.

Kurs se održava u renomiranoj školi stranih jezika “Đuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici br. 28. Predviđeno trajanje kursa je mesec dana, a časovi se odvijaju u popodnevnim satima, dva puta nedeljno (2x90minuta). Datum početka nastave u avgustu je 5.08.2020.

Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 30% odnosno uštedu u iznosu od 3000 din.

Kao dodatnu pogodnost, želeli bismo da istaknemo mogućnost plaćanja kursa na 2 mesečne rate.

Pored grupne nastave u ponudi je i individualna nastava koja podrazumeva potpunu fleksibilnost po pitanju termina časova i tempa rada. Individualna nastava je u potpunosti prilagođena potrebama polaznika. Cena individualnog časa u trajanju od 90 minuta je 1.800 dinara.

Ukoliko ste zainteresovani za individualnu nastavu, prijavite se OVDE.