Izaberite kurs engleskog jezika i ostvarite POPUST od 30%

Škola stranih jezika Đuro Salaj

kursevi-engleskog-jezika-beograd

U modernom svetu današnjice, poznavanje engleskog jezika jedna je od najvažnijih veština koju možete razviti do savršenstva. Postoji nekoliko razloga zašto je važno znati ovaj strani jezik, poput toga da je to jedan od najrasprostranjenijih jezika na svetu, da je to ”jezik” interneta i mnogih svetskih i evropskih Vlada i državnih institucija, ali počnimo redom…

Evo nekoliko najvažnijih razloga zbog čega je učenje engleskog jezika na visokom nivou važno:

  1. Kao što smo pomenuli, to je jedan od najrasprostranjenijih jezika na svetu. Engleski je maternji jezik za više od 400 miliona ljudi širom sveta, to je zvanični jezik u 53 države.
  2. To je jezik kulture, kompjutera, diplomatije, turizma, kao i mnogih drugih oblasti.
  3. Predavanja u hiljadama škola širom sveta su upravo na engleskom jeziku, kompletna literatura gotovo svih najboljih svetskih univerziteta je na ovom jeziku.
  4. Engleski je dominantan jezik svetskog biznisa, ukoliko želite da radite za neku od najvećih svetskih organizacija i kompanija, visok nivo poznavanja engleskog Vam otvara put ne samo ka zaposlenju u nekoj od tih kompanija, već i gotovo siguran napredak ka višim pozicijama u odnosu na one koje nisu na datom nivou jezika.
  5. Poslednji razlog je i najjednostavniji – zato što je učenje jezika zabavno! Pored same gramatike, vokabulara i pravopisa, naučićete i mnogo toga o drugim svetskim kulturama i običajima. A kada primetite da napredujete, da ste svakim danom predanog učenja sve bliži zadatom cilju, pa ima li boljeg osećaja od tog!?

Zahvaljujući izuzetnoj saradnji koju smo uspostavili sa renomiranom školom stranih jezika Đuro Salaj sve polaznike koji prijave željeni kurs engleskog jezika putem našeg sajta očekuje popust od 30%! Ova škola je upravo poznata po svojoj dugoj tradiciji, velikom iskustvu i generacijama polaznika koji su uspešno prošli njenu obuku. Nalaze se u samom centru grada, na atraktivnoj lokaciji, na Slaviji, u Nemanjinoj ulici br. 28.

Pored pomenute nastavu izvode još i na sledećim lokacijama:

  • – MZ „Sava“(blok 45),
  • – OŠ „Đuro Strugar“(blok 37),
  • – OŠ “Milena Pavlović Barili” (Višnjica),
  • – OŠ “Braća Jerković” (Železnik),
  • – OŠ “Banović Strahinja”(Banovo brdo).

Pozivamo Vas da iskoristite priliku i da do kraja tekućeg meseca izvšite prijavu željenog kursa.

O nama

Sajt EngleskiJezik.Net posvećen je promociji obrazovanja i engleskog jezika. Tokom petogodišnjeg postojanja zabeležili smo više od 300000 poseta i time postali jedan od najpopularnijih edukativnih portala u Srbiji. Promovišući isključivo najkvalitetnije beogradske škole pomogli smo velikom broju naših sugrađana da upišu i pohađaju kurseve engleskog po najpovoljnijim cenama.