Kurs poslovnog engleskog jezika

Upis do kraja meseca po promotivnoj ceni od 7000 din!

poslovni-kurs-engleskog-jezika

Znamo koliko je u današnje vreme značajno dobro vladati engleskim jezikom, ali isto tako znamo da je za to neophodno izdvojiti dosta vremena.

Intenzivni kurs poslovnog engleskog jezika osmišljen je tako da odgovara specifičnim i konkretnim potrebama Vašeg biznisa.

Kurs je koncipiran tako da za kraći vremenski period možete savladati komunikaciju na engleskom jeziku kako biste lakše ostvarili aktivnu konverzaciju i diskusiju na sastancima, seminarima, putovanjima, kongresima i prezentacijama.

Kurs je takav da se njime razviju ključne komunikacijske veštine, a svi polaznici će savladati i korespondenciju na engleskom jeziku kao i norme u pisanju. Pored toga polaznici ce usavršiti osnovne pojmove poslovne komunikacije i time znatno proširiti svoj vokabular, ali i steći preko potrebnu sigurnost.

U cilju podizanja efikasnosti rada kompanije i kompetentnosti zaposlenih na najviši nivo kao i postizanja dobre međunarodne saradnje sa internacionalnim kompanijama organizujemo kurs poslovnog engleskog jezika.

Nastavu izvodi stručni kadar škole stranih jezika Đuro Salaj koji poseduje veliko iskustvo u radu sa polaznicima čije su se potrebe kretale od početnih do naprednih nivoa kao i u radu sa ljudima kojima je neophodno usavršavanje engleskog jezika u okviru njihove struke i oblasti interesovanja.

Nastava se održava u renomiranoj školi stranih jezika “Đuro Salaj“ koja se nalazi u samom centru grada, u Nemanjinoj ulici br. 28. Odvija se u malim grupama i interaktivnog je karatkera uz korišćenje audio i video materijala.

Kao dodatnu povoljnost želeli bi da istaknemo popust od 30% koji je zagarantovan svim polaznicima koji izvrše prijavu putem našeg sajta kao i mogućnost plaćanja kursa na dve mesečne rate.

Pored grupne nastave u ponudi je i individualna nastava koja podrazumeva potpunu fleksibilnost kada su u pitanju termini časova i tempo rada. Individualna nastava je u potpunosti prilagođena potrebama polaznika. Cena individualnog časa u trajanju od 90 min. je 1.800 dinara.

Ukoliko ste zainteresovani za individualnu nastavu, prijavite se OVDE.