Online nastava i časovi engleskog jezika

Ukoliko ste suviše zauzeti za odlazak u školu stranih jezika ili iz lokacijskih razloga niste u prilici da prisustvujete redovnim predavanjima, pravo rešenje za Vas su online časovi engleskog i individualna nastava.

Fleksibilan raspored, maksimalno iskorišćeno vreme kao i gradivo koje se prilagođava potrebama pojedinca su svakako benefiti ovakvog načina učenja, ali možda najveća prednost je ta što iz udobnosti svoga doma možete pratiti nastavu koju izvode kvalifikovani profesori škole stranih jezika „Đuro Salaj“. Svaki od njih poseduje višegodišnje iskustvo i Vaše želje i ideje može pretvoriti u efikasan plan rada kojim ćete postići odlične rezultate.

Online nastava je individualnog karaktera i svaki polaznik ima predavača za sebe. Iako ste na potpuno različitim lokacijama komunikacija sa njim se odvija kao da se nalazite u istoj prostoriji. Ono što svakako odlikuje ovakav vid učenja i čini ga efikasnim je visoka fokusiranost profesora i aktivno učestvovanje polaznika u predavanju.

skype-lessonsonline casovi engleskog jezika

S obzirom na to da se celokupna edukacija odvija preko Skype-a, sve što Vam je potrebno su:
– Računar, slušalice sa mikrofonom
– Stabilna internet veza
– Besplatan Skype nalog

Kao dodatnu povoljnost želeli bi da istaknemo popust od 10% koji ostvarujete online prijavom putem našeg sajta, kao i mogućnost održavanja prvog časa besplatno.

1 thought on “Online nastava i časovi engleskog jezika

  1. MARIJA

    Odlicna ponuda! Cesto nisam putujem, pa mislim da ce mi online nastava odgovarati.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *