Srednja stručna škola Zaharija Stefanović Orfelin

orfelin-baner

Srednja stručna škola „Zaharija Stefanović Orfelin“ je privatna škola koja je verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nastavni planovi su propisani za područja rada zdravstva i socijalne zaštite; trgovine, ugostiteljstva i turizma; ekonomije, prava i administracije; kao i ličnih usluga. Škola radi po programima koje je propisalo Ministarstvo prosvete. Diplome škole su priznate i u rangu su diplomama koje su stečene u državnim školama.

Vizija škole

Vizija škole je postati jedna od najusešnih škola koja priprema za posao ili daljnje školovanje sve one koji iz bilo kojeg razloga nisu zadovoljni obrazovnim i vaspitnim sistemom postojećih škola, kao i onih koji nisu uspeli da upišu državnu školu zbog postojećih uslova upisa.

Škola ORFELIN će kroz human sistem obrazovanja i vaspitanja zadovoljiti potrebe svakog učenika. Verujemo da je svaka ličnost jedinstvena i da zaslužuje priliku da iskaže svoje mogućnosti. Naša škola neguje i podržava razvoj kritičkog i kreativnog mišljenja, ne zanemarujući pritom i kulturu međusobnog poštovanja i uvažavanja.

Mladi su najveći potencijal i šansa naše države za povećanje napretka i blagostanja.

Kažu da se ličnost u najvećoj meri formira u ranom detinjstvu, što znači da je neophodno da sa najmlađima rade pravi i potpuno obučeni profesionalci. Pored uprave škole, izvrsni nastavnici i stručni saradnici brinuće o realizaciji ovih visoko postavljenih ciljeva jer bez predanih profesora nijedno naše postignuće ne bi bilo moguće.

ORFELIN će da obrazuje i vaspitava sve učenike da postanu odgovorni građani u društvu. Sarađujemo sa roditeljima kako bi prepoznali uspeh i zajedno rešavali probleme. Zajedništvo između učenika, roditelja i škole postao je prepoznatljivi temelj kvaliteta škole ORFELIN.

Ako tražite odgovoran pristup u vaspitno – obrazovnom procesu, ako tražite pristup pun poštovanja i ravnopravnog dijaloga, ako tražite način kako da maksimalno iskoristite svoje potencijale dođite i pridružite nam se na zajedničkom putovanju kroz srednju školu.

Želeći da našim čitaocima obezbedimo povoljno i kvalitetno obrazovanje uspostavili smo uspešnu saradnju sa renomiranom školom „Zaharija Stefanović Orfelin“ . Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 20% u slučaju da upisani program plate na rate i 25% u slučaju da celokupni iznos plate odjednom.

Za sva eventualna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na 063/376046