Pomoć pri apliciranju za vizu (američku, kanadsku i australijsku)

Svako ko je barem jednom konkurisao za ove vize zna koliko je velika mogućnost greške. Jedan od čestih razloga za odbijanje vize je nepravilno popunjena dokumentacija. Tu se pored nepravilno popunjenih obrazaca, može naći kao problem i jezička barijera. U školi Đuro Salaj sa vama radi prevodilac, kao i osoba koja je specijalizovana za pripremu dokumentacije. Formular se popunjava online, gde ćete dobiti konfirmacioni mejl, koji vam je bitan za dalji postupak i za zakazivanje sastanka. Postoji par problematičnih pitanja gde će vam značiti neko sa iskustvom. Dobićete tačan spisak dokumentacije koja je neophodna, bilo da konkurišete za turističku vizu, za studntsku ili radnu. Potrebno je prikupiti dosta dokumentacije, tako da uvek predlažemo da se počne na vreme.

Naša usluga podrazumeva:

– na osnovu vaših podataka prijavljujemo vas, zakazujemo sastanak i dajemo vam nalog za uplatu koji uplaćujete u Intesa banci i koji je potreban da biste pokrenuli postupak obrade vize.
– popunjavanje online zahteva za vizu na osnovu informacija koje ste nam dali.
-kada se radi o dokumentima koje treba pripremiti, to definisemo na osnovu tipa vize koji vam je potreban i u odnosu na to vam dostavljamo spisak dokumentacije.

Mi ćemo umesto vas proveriti sve detalje i reći vam koja su vam dokumenta potrebna, kao i plaćanja. Daćemo vam savete koji ce vam pomoći da sve prođe u najboljem redu.

Ukoliko vam bude potrebno omogućavamo vam i usluge prevođenja dokumenata.

Cena 70 eur
Cena sa popustom 50 eur