Pripremni kurs za polaganje IELTS ispita

Pripremni kurs za IELTS ispitInternational English Language Testing System je međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika čijim polaganjem potvrđujete Vašu sposobnost komunikacije na ovom stranom jeziku.

IELTS ispitom obuhvaćena je provera sve četiri jezičke veštine:

  1. Listening (razumevanje odslušanog teksta)
  2. Reading (razumevanje pročitanog teksta)
  3. Writing (pisano izražavanje)
  4. Speaking (usmeno izražavanje)

Nakon uspešno položenog ispita stiče se međunarodno priznat sertifikat koji uvažavaju gotovo svi univerziteti i kompanije širom sveta.
Takođe, priznat je i od strane imigracionih službi zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika. O tome koliki značaj ovaj sertifikat ima govori to što se ubraja u obaveznu dokumentaciju pri apliciranju za inostrane stipendije, studijske programe i prilikom konkursa za radnu i iseljeničku vizu.

Želeći da našim čitaocima obezbedimo povoljnu i kvalitetnu pripremu za polaganje IELTS ispita uspostavili smo uspešnu saradnju sa renomiranom školom stranih jezika “Đuro Salaj”. Svi polaznici koji izvrše prijavu putem našeg sajta ostvaruju popust od 30% odn. uštedu u iznosu od 11720 din. Kao dodatnu pogodnost želeli bi da istaknemo mogućnost plaćanja kursa na 4 mesečne rate.

Đuro Salaj jedna je od retkih škola koja se može pohvaliti stoprocentnom prolaznošću obučenih kandidata, kao i činjenicom da je među prvima uvela pripremu za polaganje IELTS ispita. Ono po čemu se sigurno razlikuju od ostalih jeste kvalitet, savremena metodologija i više decenijsko iskustvo u podučavanju znanja engleskog jezika.

post-addvantage-web-banner

Nalaze se u samom centru grada, na atraktivnoj, veoma prometnoj lokaciji na Slaviji, u Nemanjinoj ulici br. 28.

Priprema za IELTS ispit namenjena je svim polaznicima koji žele da ostvare što bolji rezultat na istoimenom testu.

Kao posebnu pogodnost nudimo i besplatnu prijavu za polaganje IELTS ispita i pomoć pri prijavi za polaganje IELTS ispita. Takođe nudimo i mogućnost blok nastave vikendom, ukoliko vam zbog obaveza tokom radnih dana ne ostaje dovoljno vremena da se posvetite učenju jezika.