Pripremni kurs za polaganje TOEFL ispita – Škola stranih jezika Đuro Salaj

Pripremni kurs za TOEFL ispitTest of English as a Foreign Language (TOEFL) je vaša ulaznica za svet novih mogućnosti obrazovanja i daljeg usavršavanja u inostranstvu.
Ovaj međunarodno priznat sistem za proveru nivoa znanja engleskog jezika namenjen je osobama kojima ovaj strani jezik nije maternji.
Dobijanje TOEFL sertifikata, kao potvrde jezičke spremnosti kandidata, je neophodno za upis na studije na svim američkim, kanadskim, australijskim i evropskim školama i univerzitetima. Predstavlja ključni uslov prilikom apliciranja za brojne programe stipendiranja na visoko obrazovnim ustanovama koje same određuju koliki broj bodova je potrebno ostvariti na testu. Stoga je poželjno adekvatno se pripremiti za ovaj ispit kako bi se na njemu postigao što bolji rezultat.Program pripremnog kursa koncipiran je tako da podrazumeva rad na svim segmentima, koji će vam pomoći da što bolje odgovorite na zahteve četvorosatnog testa, čije se polaganje vrši isključivo preko kompjutera putem interneta.

TOEFL iBT (Internet based test) je podeljen u četiri dela – Reading (čitanje), Listening (slušanje), Speaking (govor), Writing (pisanje), kojima se testiraju vaše veštine usmene i pisane komunikacije na engleskom jeziku.

Posebno iznenađenje u vidu dvostruke pogodnosti, koju smo obezbedili za vas, je prilika da se za TOEFL ispit pripremate u jednoj od najelitnijih beogradskih škola stranih jezika „Đuro Salaj“ i da pritom dobijete poseban popust! Zahvaljujući izuzetnoj saradnji koju smo uspostavili sa njima sve polaznike koji se prijave putem našeg sajta očekuje ušteda od 30%, odnosno smanjenje cene u iznosu od 11720 dinara, kao i mogućnost da kurs plate u četiri mesečne rate.

Za ovu saradnju odlučili smo se, jer znamo koliko je važan kvalitet koji škola pruža, kao i njen renome. Škola stranih jezika „Đuro Salaj“ je upravo poznata po svojoj dugoj tradiciji, velikom iskustvu i generacijama polaznika, koji su uspešno prošli njenu obuku. Među prvima je kod nas uvela pripremu za polaganje TOEFL ispita, a pored toga može se pohvaliti stoprocentnom prolaznošću obučenih kandidata.
Sve su to činjenice koje je posebno preporučuju.

post-addvantage-web-banner

Osim glavne lokacije u samom centru grada na Slaviji, u Nemanjinoj ulici br.28.

Kao posebnu pogodnost nudimo i besplatnu prijavu za polaganje TOEFL ispita, tako da administrativni deo možete prepustiti nama. Takođe nudimo i mogućnost blok nastave vikendom, ukoliko vam zbog obaveza tokom radnih dana ne ostaje dovoljno vremena da se posvetite učenju jezika.

Priprema za TOEFL ispit namenjena je svim polaznicima koji žele da ostvare što bolji rezultat na istoimenom testu.

Opšte informacije (redovni kurs):

  • Cena: 39.060 din
  • Cena sa 30% popusta: 27340 din
  • Broj rata: 4
  • Iznos rate: 6835 din

PRIJAVITE SE Online prijavom uštedećete 11720 dinara!

Napomena: Popust se odobrava samo u slučaju online prijave putem sajta EngleskiJezik.Net dok se plaćanje isključivo vrši u školi.